Over Deloitte:

Je zit boordevol ideeën en je wilt de wereld laten zien wat je waard bent?
Zoek jij mensen met wie je daarover kunt sparren? Welkom bij Deloitte!

Bij ons werk je met en voor de grote namen uit de wereld van de multinationals, snelgroeiende en uitdagende regionale klanten, maatschappelijke organisaties en overheidsinstanties. Je komt er je gelijken tegen. Ambitieuze, hoogopgeleide collega’s, waarmee je werkt in multidisciplinaire en geregeld ook internationale teams. Samen zoek je voor je klanten voortdurend naar de beste oplossingen, in een open en collegiale sfeer. Dankzij continue feedback en een uitgebalanceerd opleidingsprogramma groei je snel door naar nieuwe uitdagingen. Want als jij het beste uit jezelf haalt, zijn er geen grenzen aan je groei.

 

Waarmee ga je bij ons aan de slag?

De professionals van Deloitte Consulting maken deel uit van ’s werelds grootste adviespraktijk op het gebied van zakelijke dienstverlening. Deloitte consultants werken met de klant in plaats van alleen voor de klant. Ze mobiliseren kennis en creativiteit bij de medewerkers van de opdrachtgever en werken met heldere projectdoelstellingen en -planningen. 

Onze Strategy & Operations tak geeft advies over strategische vraagstukken, zowel voor externe als interne doelen. Van 'market entry strategies' tot fusies en overnames en het adviseren van CFO’s en financiële functies. Maar ook organisatieontwerp en reorganisatiestrategieën. Binnen Strategy & Operations werk je voor grote internationale en nationale organisaties in verschillende markten, variërend van Financial Services, Manufacturing en Consumer Business tot Overheid.

 

Het team van Consulting Technology adviseert toonaangevende publieke en private cliënten op het snijvlak van business en IT. In de volle breedte van ICT advisering houden wij ons bezig met het formuleren en implementeren van complexe high level IT-strategieën, het opstellen van business-, informatie- maar ook standaardapplicaties zoals SAP of Oracle, technische architecturen, enterprise content management, Business Intelligence, internettechnologie en maatwerk systeemontwikkeling.

 

Maak kennis met Deloitte
Interesse? Kijk op www.werkenbijdeloitte.nl of bekijk de volgende vacatures:

https://werkenbijdeloitte.nl/vacatures/junior-consultant-operational-excellence-e277184

https://werkenbijdeloitte.nl/vacatures/business-analyst-business-model-transformation-e277182

https://werkenbijdeloitte.nl/vacatures/startende-consultant-strategy-bij-monitor-deloitte-e85476

https://werkenbijdeloitte.nl/vacatures/werkstudent-operations-strategy-e211807

 


Contact

Lara Alma

Tel/Direct: +31 (0)88 288 7670

Mobile: +31 (0)6 833 304 12

Email: Lalma@deloitte.nl


Deloitte. De beste start van je carrière!