Je kunt als bedrijf nog zo veel willen, je krijgt pas wat voor elkaar met goede mensen

Over KPMG

KPMG biedt accountancy- en adviesdiensten aan uiteenlopende organisaties. Van controle- en adviesopdrachten aan (beursgenoteerde) multinationals tot de nationale of regionale ‘middenmarkt’ die onze totale dienstverlening inschakelt. Het spectrum is breed, de uitdagingen talrijk. In ruim een eeuw is KPMG uitgegroeid van één Amsterdams kantoor tot een organisatie met ruim 152.000 medewerkers wereldwijd. Alleen al in Nederland zijn er zo’n 3.200 actief, verdeeld over 12 kantoren. Omdat je advies op maat geeft, merk je praktisch weinig van die grootte. Maar intussen profiteren je klant en jij natuurlijk wel van die gigantische bron.

…over KPMG Advisory

Onder de noemer KPMG Advisory leveren we tactisch en strategisch advies op diverse terreinen aan de meest uiteenlopende organisaties. Van grote (inter)nationale ondernemingen tot non-profitorganisaties en overheidsinstellingen. We adviseren op een breed terrein. Denk aan organisatieadvies, IT-advies, restructuring, valuations en advies bij fusies en overnames. Onze opdrachtgevers waarderen ons met name vanwege onze teamgeest en onze grote kennis van zaken.

Kennismaken

We zijn voortdurend op zoek naar talent. Naar mensen met dezelfde passie. Die gedreven en betrokken zijn en het beste uit zichzelf willen halen door heel goed samen te werken. Zit jij zo in elkaar en ben je daarnaast analytisch sterk? Dan wordt het tijd om kennis te maken.

Aan de slag als adviseur

Bij KPMG Advisory begin je als junior adviseur en start je direct met uitdagende adviesopdrachten voor verschillende organisaties. Daarbij lever je op diverse gebieden een bijdrage aan rapportages, presentaties en adviezen. Je ontwikkeling wordt aangevuld met doelgerichte opleidingen. Afhankelijk van je universitaire studie en interesse kun je kiezen uit de verschillende onderdelen binnen Advisory. Van organisatieadvies tot fusies en overnames, van het kwantificeren van complexe financiële- en operationele risico’s tot tactisch en strategisch IT-advies. De keuze is aan jou.

Waar je ook voor gaat: kansen genoeg om samen met je collega’s aan iets moois te bouwen.

Testimonial

Roeland Huijser (32) is afgestudeerd in Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek en werkt momenteel als Adviseur bij KPMG IT Advisory.

“Vanuit mijn interesse in vliegtuigen en techniek ben ik in 2001 aan de studie Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek begonnen in Delft. Een uitdagende studie met een internationaal karakter die je door het brede curriculum in staat stelt jezelf op verscheidene vlakken te ontplooien. Gedurende de studie werd mij steeds duidelijker dat ik na mijn afstuderen in projectvorm bedrijven wilde helpen met het verbeteren van hun operationele processen. Mijn afstudeerstage voor Schiphol Group en KLM haakte hier dan ook heel mooi op in. Ik heb hier het laad- en losproces van de zogenaamde narrow body aircraft onder de loep genomen om te beoordelen of de omdraai tijd met infrastructurele aanpassingen verkort kan worden. Een leuk “project” van ongeveer tien maanden! Na mijn afstuderen ben ik op zoek gegaan naar een baan die hierbij aansluit binnen consultancy. Ik ben bij een kleine consultancy partij aan de slag gegaan waar ik projecten heb uitgevoerd voor klanten in de energiesector. Na ruim vijf jaar besloot ik, na het voeren van enkele gesprekken met enthousiaste KPMG’ers, over te stappen naar KPMG. Hier ben ik sinds augustus 2014 werkzaam als Adviseur voor de afdeling IT Advisory Enterprise Solutions en help ik vanaf dag één klanten uit allerlei sectoren met de keuze voor een ERP systeem en/ of de implementatie ervan in verschillende (coördinerende) rollen. Wat ik leuk vind is dat de projecten bij KPMG vaak een internationaal karakter hebben, net als bij L&R. Verder komen de analytische vaardigheden en het abstracte denken, die je gedurende de studie luchtvaart- en ruimtevaarttechniek goed ontwikkelt, mij nog dagelijks van pas. Wat mij aanspreekt aan KPMG is de professionaliteit en de samenwerking met collega’s van verschillende afdelingen. Ondanks dat KPMG een groot bedrijf is, wordt kennis en kunde door afdelingen onderling gedeeld om klanten zo goed mogelijk te helpen. Daarnaast krijg je meteen veel verantwoordelijkheid, ook aangaande je eigen ontwikkeling. Zo sta je zelf aan het roer om aan te geven welke richting je op wilt en is er een uitgebreid training curriculum om je hierin te ondersteunen. Kortom ik ben heel blij met mijn keuze voor KPMG, en wellicht is KPMG ook wat voor jou!?”

Meer informatie

Ga naar www.kpmg.com/nl/starten of maak een afspraak met het KPMG Recruitment Centre (020) 656 7162 of mail naar recruitment@kpmg.nl. KPMG Recruitment Centre
Laan van Langerhuize 1
1186 DS Amstelveen
(020) 656 7162
recruitment@kpmg.nl / www.kpmg.com/nl/starten