Job description: 

(Aankomend) projectleider flow technology

Ingenieursbureau Peutz is op zoek naar een projectleider flow technology. Het onderzoeks- en advieswerk is zeer divers van stofverspreiding in de industrie tot comfort aan boord van superyachten.

Ben jij een enthousiaste persoonlijkheid met een passie voor techniek die ook out-of-the-box kan denken, die onderzoeksresultaten kan vertalen naar praktische oplossingen voor complexe problemen? Heb je een universitaire opleiding Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek, Werktuigbouwkunde of Technische Natuurkunde afgerond?

Beschik jij daarnaast over brede technische en maatschappelijke belangstelling, uitstekende communicatieve, rapportage en organisatorische vaardigheden en een vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en schrift)? Dan biedt Peutz jou deze uitdagende baan met veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

 

Jouw werkzaamheden

Als (aankomend) projectleider flow technology heb je een divers takenpakket. Je werkt binnen de afdeling industrie van onze laboratorium vestiging in Molenhoek/Mook (regio Nijmegen). Je voert metingen, berekeningen en simulaties uit op het gebied van windtunnel en CFD onderzoek en bijvoorbeeld (stromings)geluid of trillingstechniek. Bovendien adviseer je bedrijven op uiteenlopende thema's van het vakgebied stromingstechnologie en aanverwante vakgebieden als windenergie, trillingstechnologie, lawaaibeheersing en veiligheid.

 

Wie zijn wij?

Peutz is een onafhankelijk ingenieursbureau, dat onderzoek doet en advies geeft op het gebied van stromingstechnologie, milieu, brandveiligheid, externe veiligheid, lawaaibeheersing, bouwfysica en ruimtelijke ordening. Wij zijn sterk vertegenwoordigd in de on- en offshore industrie en de utiliteitsbouw. Peutz onderscheidt zich in de markt met haar uitstekende laboratoriumfaciliteiten (windtunnel, klimaatbeheersing, brandveiligheid, akoestiek en pyrotechniek). Om het hoge kwaliteitsniveau van onze medewerkers te kunnen handhaven besteedt Peutz veel aandacht aan individuele loopbaanontwikkeling. Ook biedt Peutz een goede salariëring en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Jouw reactie

Ben je geïnteresseerd in een loopbaan bij Peutz en voldoe je aan bovenstaande functie-eisen? Reageer dan snel door je motivatiebrief en cv te mailen aan recruitment@peutz.nl, t.a.v. mevrouw M. Bajc. Reageren kan tot 6 mei 2016. Meer informatie over Peutz is te vinden op onze website: www.peutz.nl.

 

Voor meer informatie betreffende deze vacature kun je je richten tot de heer ir. N.L.S. Moonen van ons bureau: tel. (024) 357 07 16.

 

Company: 
Vacancy type: 
Starting date: 
06-05-2016